С пециалистът по киберсигурност Християн Бойков в една от компаниите на

...
С пециалистът по киберсигурност Християн Бойков в една от компаниите на
Коментари Харесай

Хакерът на НАП и Пламен Бобоков почетоха Алексей Петров


С пециалистът по киберсигурност Християн Бойков в една от фирмите на Алексей Петров бе измежду първите, които си взеха последно сбогом с шефа си на Боянските гробища. Християн се прочу като индивидът хакнал базата данни на Национална агенция за приходите преди три години. Заедно с него дойдоха и колеги  на Петров от Съюза за стопанска самодейност, представители на федерацията по карате и родственици от Тетевенско. По информация на " Телеграф " на поклонението има към 400 души. Заедно с брата на разстреляния бизнесмен Огнян, пристигна опечалената му майка Диляна. На гробищата в Бояна е и съдружника на Петров - Марчело Джотолов.
   Telegraph.bg
Сред опечалените бе и някогашният ръководители на бранш " Киберсигурност " към ГДБОП Явор Колев. Бившият взводен пълководец на Алексей Петров в отряда на баретите и сегашен юрист Лъчезар Таков също дойде на частното гробище в Бояна, с цел да отдаде последна респект. Присъства и известната юристка Ина Лулчева. На опелото пристигна и бившият зам.-градски прокурор на София Роман Василев. С автомобил с дипломатическа регистрация се появи се и разследваният от прокуратурата за аферата с вноса на боклуци от Италия и почетен консул на Украйна - Пламен Бобоков.
. Telegraph.bg.  . Telegraph.bg
Сред скърбящите бе забелязана бизнесдамата Ваня Червенкова.  
. Telegraph.bg
Маскиран дядо провокира ужас измежду присъстващите. Някои го оприличиха на някогашния основен прокурор Николай Филчев, а други на бившя кадрови чиновник на І-во основно ръководство и някогашен шеф на пресцентъра на държавното управление на Жан Виденов - Красимир Райдовски. 
. Telegraph.bg
Други знакови фигури към този момент липсват, като наподобява, че знаковите фигури от ъндерграунда са се изпокрили за погребението на Алексей Петров. В региона на Боянските гробище има засилено полицейско наличие и голям брой частни гардове. 

От управата на православния гробищен парк " Св. Архангел Михаил " раздават безвъзмездна вода на отразяващите поклонението публицисти. 
   Telegraph.bg
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР